Condicions d’Ús

ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS

 

En accedir a aquesta pàgina l’usuari comprèn i accepta els termes i condicions d’ús exposats. Els editors d’aquest portal podran modificar i revisar les condicions d’ús a qualsevol moment sense notificació prèvia, per la qual cosa l’usuari hauria de visitar periòdicament aquest apartat.

 

 

PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

 

L’usuari del portal de Clínica Badia d’Oftalmologia que faciliti voluntàriament les seves dades, autoritza als editors d’aquesta web a emmagatzemar i utilitzar la informació amb la finalitat de facilitar la promoció dels nostres productes i serveis.

 

L’usuari dels serveis podrà contactar a través d’un correu electrònic a hola@lacuinadelaboqueria.com amb els editors del lloc per tal de modificar o anul·lar la inscripció tal com indica la llei 34/2002 d’11 de Juliol (LSSI).

 

Clínica Badia d’Oftalmologia podrà donar per finalitzat el dret d’accés, eliminar el compte i dades personals de l’usuari registrat, sense previ avís ni indemnització davant qualsevol conducta per part d’aquest que no respecti els termes i condicions d’ús.

 

 

TERMES I CONDICIONS D’ÚS

 

Aquest portal, Clínica Badia d’Oftalmologia és titular dels drets d’utilització dels continguts de la web. La informació exposada en el lloc no podrà ser copiada, extreta, publicada, modificada (ni parcialment), digitalitzada, venuda, difosa o reconstituïda sense l’autorització escrita de Clínica Badia d’Oftalmologia).

 

L’usuari es compromet a donar un ús personal a la informació tractada, sense objectiu comercial.

 

L’ús i navegació del lloc és sota la responsabilitat de l’usuari. Ni Clínica Badia d’Oftalmologia, ni cap altra part involucrada en la creació i desenvolupament de la web es responsabilitzen de cap dany directe o indirecte en el seu accés a la mateixa.

 

L’usuari que decideixi enviar dades, fotografies, imatges, agraïments, o una altra informació de qualsevol tipus a www.clinicabadia.com, atorgarà el dret total d’aquesta informació als editors de la web. Clínica Badia d’Oftalmologia és lliure d’usar les dades, conceptes o tècniques que s’enviïn al lloc.

 

Obviar les condicions descrites en aquest text per desconeixement o per incomprensió del que en ell s’especifica per tractar-se d’una llengua desconeguda per l’usuari, no li eximeix de les conseqüències que això pugui suposar.

 

En utilitzar aquesta pàgina se sobreentén que vostè ha llegit i comprès els termes i condicions, i accepta respectar-los.