Dr. Miquel Badia i Sala

Dr. Miquel Badia i Sala

Nascut a Mataró l’any 1960. Estudia Medicina a la Universitat Central de Barcelona, fa la seva formació oftalmològica a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona com a metge resident de l’any 1985 al 1989, i s’hi queda com a metge adjunt del mateix servei l’any 1990.

El 1990 col·labora amb l’institut Boston d’Oftalmologia de Barcelona. A partir del mateix any ocupa la plaça de Cap de Servei d’Oftalmologia de la Clínica Aliança de Mataró, introduint a Mataró les noves tècniques en cirurgia de cataracta, i crea el segon centre a Catalunya de cirurgia sense ingrés per a Oftalmologia.
Col·labora de forma activa en els plans funcionals i en la posada en marxa de l’actual Hospital de Mataró,i porta a terme l’activitat assistencial, i col·labora en diversos treballs de recerca, tot mantenint un al nivell d’atenció personalitzada.

Al mateix temps, des del 1990, compagina l’activitat privada, i és a partir del 2001 que la dedicació és exclusiva, data en que incorpora a la Clínica Badia el Làser Excimer Technolas 217 de Bausch and Lomb per la cirurgia de la Miopia, Hipermetropia, i Astigmatisme.

Autor de varis capítols de llibres de l’especialitat i autor de publicacions d’articles a revistes nacionals i a nivell internacional.

El Dr. Badia és membre de la Societat Catalana d’Oftalmologia, de la Sociedad Española de Oftalmología Implanto Refractiva, i de la European society of cataract and refractive surgeons.

departments: Oftalmologia